Arròs amb costella de porc i trompetes de la mort
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Gerard Solís
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Racó, Sant Climent de Llobregat
- Dieta: Per a esportistes
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 2 costelles de porc
- 500 g de trompetes de la mort
- 100 g de trompeta seca en pols
- 400 g d'arròs de gra rodó
- 1 ceba
- 2 tomàquets de penjar
- 1 litre d'aigua
- 100 cl d'oli d'oliva suau
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli a la cassola i sofregiu la costella a talls petits. Quan estigui rostida, afegiu-hi la ceba i deixeu-la sofregir a foc lent. Quan la ceba estigui cuita, afegiu-hi les trompetes, ben netes, i deixeu-les coure fins que perdin l'aigua.
Mentrestant, per fer el caldo, poseu a bullir l'aigua amb la trompeta seca en pols i un polsim de sal.
A continuació, afegiu els tomàquets ratllats al sofregit de ceba i trompetes, remeneu-ho bé, poseu-hi l'arròs, torneu-ho a remenar tot bé, cobriu-ho amb el caldo calent i deixeu-ho coure 10 minuts a foc fort i, després, 10 minuts més a foc suau.
I ja per acabar, ja podeu emplatar l'arròs.
Mentrestant, per fer el caldo, poseu a bullir l'aigua amb la trompeta seca en pols i un polsim de sal.
A continuació, afegiu els tomàquets ratllats al sofregit de ceba i trompetes, remeneu-ho bé, poseu-hi l'arròs, torneu-ho a remenar tot bé, cobriu-ho amb el caldo calent i deixeu-ho coure 10 minuts a foc fort i, després, 10 minuts més a foc suau.
I ja per acabar, ja podeu emplatar l'arròs.