Arròs amb colomí
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Isabel Juncà
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Ca l'Enric, La vall de Bianya
INGREDIENTS
- 400 g d'arròs
- 4 colomins
- 3 cebes
- 3 grans d'all
- julivert
- 2 tomàquets
- 1 copeta de vi ranci
- 30 g de mantega
- 1/2 l de brou de verdures
- trompetes de la mort
- oli
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, netegeu els colomins i separeu les cuixes, els pits i les ales.
Després, enrossiu les ales i les cuixes en una cassola amb oli, ceba picada, all i julivert. Un cop hagi enrossit, poseu-hi el tomàquet triturat i el vi ranci. Quan el vi hagi reduït, afegiu-hi el brou i deixeu-ho coure durant 40 minuts. Tot seguit, separeu les ales i les cuixes i passeu la resta del contingut de la cassola per un colador xinès. A continuació, enrossiu l'arròs i les trompetes de la mort en una paella juntament amb les ales i les cuixes. Després, cobriu-ho tot amb el brou que heu colat i deixeu-ho coure 15 minuts més. Mentrestant, marqueu els pits de colomí en una paella i talleu-los fent escalopes. I ja, per acabar, lligueu l'arròs amb una mica de mantega i emplateu-lo. Disposeu-hi les escalopes a sobre.
Després, enrossiu les ales i les cuixes en una cassola amb oli, ceba picada, all i julivert. Un cop hagi enrossit, poseu-hi el tomàquet triturat i el vi ranci. Quan el vi hagi reduït, afegiu-hi el brou i deixeu-ho coure durant 40 minuts. Tot seguit, separeu les ales i les cuixes i passeu la resta del contingut de la cassola per un colador xinès. A continuació, enrossiu l'arròs i les trompetes de la mort en una paella juntament amb les ales i les cuixes. Després, cobriu-ho tot amb el brou que heu colat i deixeu-ho coure 15 minuts més. Mentrestant, marqueu els pits de colomí en una paella i talleu-los fent escalopes. I ja, per acabar, lligueu l'arròs amb una mica de mantega i emplateu-lo. Disposeu-hi les escalopes a sobre.