Arròs amb bolets i formatge del Cadí

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: M. Rosa Sort
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hotel Andria, La Seu d'Urgell

INGREDIENTS

  • 2 ceps
  • 100 g de moixernons
  • 100 g de carreroles
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 1 tomàquet
  • 75 g de formatge semigras
  • 1 gotet de vi blanc
  • 350 g d'arròs
  • 1'1 l de brou
  • 2 grans d'all
  • sal i oli

PREPARACIÓ

Per començar, poseu oli en una paella i afegiu-hi la ceba picada.
Quan estigui una mica daurada afegiu-hi el pebrot i deixeu-ho coure una estona. Després afegiu-hi el tomàquet i l'all. Deixeu-ho coure lentament fins que quedi ben daurat. Aleshores incorporeu-hi els ceps, els moixernons i les carreroles. Apugeu el foc i remeneu-ho una mica. Tot seguit afegiu-hi una copa de vi blanc i deixeu-ho reduir. Quan tingueu el vi reduït afegiu-hi l'arròs. Remeneu-ho una mica i incorporeu-hi el brou d'au i de carn, prèviament escaldat. Afegiu-hi sal i deixeu-ho coure 10 minuts més. Finalment afegiu-hi el formatge i poseu la paella al forn durant 10 minuts.
Anar al contingut