Arròs amb bacallà i bolets
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Maria Garcia de Caldes de Montbui
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Rovellons i camagrocs
- Bacallà
- All
- Ceba
- Tomàquet
- Pebrot
- Oli d'oliva
- Arròs (entre 60 i 100 gr. per persona)
- Caldo (fet amb ceba fregida i all i les espines de bacallà i una mica de farigola)
PREPARACIÓ
1. Per una banda netegem i tallem els bolets.
2. Per l'altra, pelem un gra d'all i tallem la ceba
3. Passem per la paella la ceba i l'all amb una fulla de llorer.
4. Comencem el caldo amb una mica de bacallà i les espines d'aquest i hi afegim la ceba i l'all que hem passat per la paella.
5. Mentrestant amb una barreja de bolets prepararem el sofregit per l'arròs en una paella.
6. Triturem ceba i pebrot, amb una mica d'oli amb la trituradora. Ho posem a la paella amb els bolets i hi afegim el tomàquet.
7. Un cop tot estigui ben sofregit, hi posem l'arròs i el passem un parell de minuts.
8. Hi afegim el caldo (4 mides de caldo per una d'arròs) i el deixem reduir. Posem el bacallà tallat petit al damunt i deixem que passin 10 minuts.
2. Per l'altra, pelem un gra d'all i tallem la ceba
3. Passem per la paella la ceba i l'all amb una fulla de llorer.
4. Comencem el caldo amb una mica de bacallà i les espines d'aquest i hi afegim la ceba i l'all que hem passat per la paella.
5. Mentrestant amb una barreja de bolets prepararem el sofregit per l'arròs en una paella.
6. Triturem ceba i pebrot, amb una mica d'oli amb la trituradora. Ho posem a la paella amb els bolets i hi afegim el tomàquet.
7. Un cop tot estigui ben sofregit, hi posem l'arròs i el passem un parell de minuts.
8. Hi afegim el caldo (4 mides de caldo per una d'arròs) i el deixem reduir. Posem el bacallà tallat petit al damunt i deixem que passin 10 minuts.