Arròs al forn
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Club Nàutic
INGREDIENTS
- 200 g de costella de porc
- 200 g de cigrons
- 4 botifarrons de ceba
- 2 peus de porc
- 2 botifarres
- 1 patata
- 1 tomàquet madur
- 200 g d'arròs
- oli d'oliva
- sal
- safrà o colorant
- 1 cabeça d'alls
PREPARACIÓ
Poseu oli en una paella per sofregir-hi la costella i els peus de porc (prèviament bullits).
Saleu-ho, i quan estigui ben daurat, fregiu-hi els trossos de botifarró de ceba i de botifarra, i reserveu-ho. Un cop hagueu tret tota la carn de la paella, tireu-hi les patates tallades a làmines, el tomàquet, els cigrons (ja cuits) i la cabeça d'alls sencera. Sofregiu-ho bé i després cobriu-ho amb el brou. Deixeu-ho coure una mica, saleu-ho i poseu-hi safrà per donar-li color. Finalment, incorporeu-hi la carn que teniu reservada i enforneu-ho a 150 graus i durant 10 minuts.
Saleu-ho, i quan estigui ben daurat, fregiu-hi els trossos de botifarró de ceba i de botifarra, i reserveu-ho. Un cop hagueu tret tota la carn de la paella, tireu-hi les patates tallades a làmines, el tomàquet, els cigrons (ja cuits) i la cabeça d'alls sencera. Sofregiu-ho bé i després cobriu-ho amb el brou. Deixeu-ho coure una mica, saleu-ho i poseu-hi safrà per donar-li color. Finalment, incorporeu-hi la carn que teniu reservada i enforneu-ho a 150 graus i durant 10 minuts.