Arròs a banda
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Elche
INGREDIENTS
- 4 llagostins
- 4 escamarlans
- 1/2 kg de peix de roca
- 1 calamar
- 500 g d'arròs
- 4 nyores
- 3 tomàquets madurs
- 1 cabeça d'alls
- 1 llimona
- 1 got d'oli d'oliva
- julivert
- sal
- aigua
PREPARACIÓ
Comenceu l'arròs a banda fent el brou de peix, amb aigua, sal, el peix de roca i el marisc.
Deixeu-ho bullir durant uns 7 minuts. Passat aquest temps, retireu el marisc i reserveu-lo. D'altra banda, afegiu els alls escalivats amb pell i una branca de julivert al brou. A continuació, poseu oli en una paella per a fer arròs. Quan estigui calent, tireu-hi les nyores i fregiu-les. Quan estiguin ben sofregides, incorporeu-les al brou. Deixeu que bulli uns 5 minuts més i després tritureu-lo i coleu-lo. Aprofiteu l'oli que us ha quedat per a fregir els calamars, tallats a tires, i el tomàquet ratllat. És important que el tomàquet quedi molt ben fregit. Tot seguit, tireu-hi l'arròs. Remeneu-ho una mica i aboqueu-hi el brou. Deixeu-ho 20 minuts al foc i ja ho podreu servir. Acompanyeu-ho amb allioli.
Deixeu-ho bullir durant uns 7 minuts. Passat aquest temps, retireu el marisc i reserveu-lo. D'altra banda, afegiu els alls escalivats amb pell i una branca de julivert al brou. A continuació, poseu oli en una paella per a fer arròs. Quan estigui calent, tireu-hi les nyores i fregiu-les. Quan estiguin ben sofregides, incorporeu-les al brou. Deixeu que bulli uns 5 minuts més i després tritureu-lo i coleu-lo. Aprofiteu l'oli que us ha quedat per a fregir els calamars, tallats a tires, i el tomàquet ratllat. És important que el tomàquet quedi molt ben fregit. Tot seguit, tireu-hi l'arròs. Remeneu-ho una mica i aboqueu-hi el brou. Deixeu-ho 20 minuts al foc i ja ho podreu servir. Acompanyeu-ho amb allioli.