Arrebaixinai
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cal Sastre
INGREDIENTS
- 5 l d'aigua
- 500 g de patata de pela vermella
- 500 g de ceba
- 50 g de sagí
- 20 g de farina
- 100 g de fideus
- 100 g d'arròs
- 1 pols de sal
PREPARACIÓ
Primer de tot, poseu a bullir les patates i la ceba tallades ben petites.
Quan arrenqui el bull, tireu-hi el sagí i deixeu-ho coure durant 2 hores. Traieu el sagí, poseu-hi una mica de sal i llavors ja hi podeu abocar l'arròs i els fideus. Remeneu-ho perquè no s'enganxi, i quan la pasta i l'arròs estiguin cuits, ja podreu servir el plat.
Quan arrenqui el bull, tireu-hi el sagí i deixeu-ho coure durant 2 hores. Traieu el sagí, poseu-hi una mica de sal i llavors ja hi podeu abocar l'arròs i els fideus. Remeneu-ho perquè no s'enganxi, i quan la pasta i l'arròs estiguin cuits, ja podreu servir el plat.