Arengades
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Molí de la Barita, Viladrau
INGREDIENTS
- 4 arengades
- 400 g de mongetes cuites
- 3 patates
- 3 naps
- 1 col petita
- 1 got d'oli d'oliva
- 1 copeta de vinagre
- sal i pebre
- 2 grans d'all
- julivert
- olives negres
PREPARACIÓ
Per començar, talleu les patates, la col i els naps i poseu-ho a coure al vapor durant uns 20 minuts, després deixeu-ho refredar.
D'altra banda, en un morter, feu una vinagreta amb el julivert i l'all picat, la sal i el pebre, afegiu-hi poc a poc l'oli i el vinagre. Mentrestant, en una paella, salteu els filets d'arengada que ja teniu nets, i ja podeu muntar el plat, posant com a base les verdures fredes, i a sobre els filets d'arengada. Podeu decorar-ho amb unes olives negres. Amaniu-ho amb la vinagreta.
D'altra banda, en un morter, feu una vinagreta amb el julivert i l'all picat, la sal i el pebre, afegiu-hi poc a poc l'oli i el vinagre. Mentrestant, en una paella, salteu els filets d'arengada que ja teniu nets, i ja podeu muntar el plat, posant com a base les verdures fredes, i a sobre els filets d'arengada. Podeu decorar-ho amb unes olives negres. Amaniu-ho amb la vinagreta.