Arengada amb fesols tous
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 400 g de fesols secs
- 4 arengades
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, bulliu els fesols amb aigua freda i, un cop bullits, poseu-hi la sal.
A part, fregiu la ceba tallada a rodanxes en una paella amb oli d'oliva, i en una altra paella amb oli calent, fregiu-hi les arengades, prèviament dessalades (s'han de deixar 2 hores amb aigua) i enfarinades. Quan la ceba estigui gairebé cuita, poseu a fregir els tòmaquets partits per la meitat, i amb una mica de sal. Serviu els fesols amb les arengades, la ceba i els tomàquets fregits, i amaniu-ho tot amb un bon raig d'oli d'oliva.
A part, fregiu la ceba tallada a rodanxes en una paella amb oli d'oliva, i en una altra paella amb oli calent, fregiu-hi les arengades, prèviament dessalades (s'han de deixar 2 hores amb aigua) i enfarinades. Quan la ceba estigui gairebé cuita, poseu a fregir els tòmaquets partits per la meitat, i amb una mica de sal. Serviu els fesols amb les arengades, la ceba i els tomàquets fregits, i amaniu-ho tot amb un bon raig d'oli d'oliva.