Apple sauce (Salsa de poma) - Indiana, Estats Units
- Programa: Karakia
- Cuina: Greg Ryan, Rubí
INGREDIENTS
- pomes
- canyella en pols
- sucre moreno
- aigua
PREPARACIÓ
Peleu les pomes i talleu-les a trossos no gaire grossos.
Poseu un parell de dits d'aigua en una cassola i aboqueu-hi les pomes tallades. Afegiu-hi sucre, al vostre punt de dolçor, i canyella en pols, també al vostre gust.
Tapeu la cassola i deixeu que vagi fent xup-xup fins que els trossos de poma siguin cuits.
Després tritureu-ho per aconseguir una crema ben fina.
Aquesta crema la podeu posar d'acompanyament a qualsevol rostit, especialment si és de porc.
Poseu un parell de dits d'aigua en una cassola i aboqueu-hi les pomes tallades. Afegiu-hi sucre, al vostre punt de dolçor, i canyella en pols, també al vostre gust.
Tapeu la cassola i deixeu que vagi fent xup-xup fins que els trossos de poma siguin cuits.
Després tritureu-ho per aconseguir una crema ben fina.
Aquesta crema la podeu posar d'acompanyament a qualsevol rostit, especialment si és de porc.