Aperitiefhapjes - 9 (Aperitius - tomàquets amb mozzarella) - Bèlgica
- Programa: Karakia
- Cuina: Alexandra Lybaert, Barcelona
INGREDIENTS
- cirerols
- mozzarella de búfala
- romaní sec
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Renteu els cirerols i partiu-los per la meitat.
Talleu la mozzarella de búfala a daus i condimenteu-los amb un polsim de romaní.
Punxeu la meitat d'un cirerol amb un escuradents, després un tros de mozzarella i punxeu l'altra meitat de cirerol.
Serviu cada ració dins una cullera amb el mànec doblegat (culleres amb formes especials per a aperitius "de disseny") posant-hi un rajolí d'oli d'oliva i, a sobre, la broqueta de cirerol.
Talleu la mozzarella de búfala a daus i condimenteu-los amb un polsim de romaní.
Punxeu la meitat d'un cirerol amb un escuradents, després un tros de mozzarella i punxeu l'altra meitat de cirerol.
Serviu cada ració dins una cullera amb el mànec doblegat (culleres amb formes especials per a aperitius "de disseny") posant-hi un rajolí d'oli d'oliva i, a sobre, la broqueta de cirerol.