Aperitiefhapjes - 6 (Aperitius - maduixots amb rocafort) - Bèlgica
- Programa: Karakia
- Cuina: Alexandra Lybaert, Barcelona
INGREDIENTS
- maduixots
- formatge de Rocafort
PREPARACIÓ
Trieu els maduixots de mida més aviat grossa. Renteu-los i partiu-los per la meitat.
Punxeu amb un escuradents una meitat de maduixot, entremig poseu-hi un troç de rocafort i tapeu-ho amb l'altra meitat de maduixot.
Col·loqueu cada broqueta dins una paperina petita i arrissada de les de confiteria (com les que s'utilitzen per fer magdalenes.
Deixeu-ho refredar dins la nevera fins a l'hora de servir.
Punxeu amb un escuradents una meitat de maduixot, entremig poseu-hi un troç de rocafort i tapeu-ho amb l'altra meitat de maduixot.
Col·loqueu cada broqueta dins una paperina petita i arrissada de les de confiteria (com les que s'utilitzen per fer magdalenes.
Deixeu-ho refredar dins la nevera fins a l'hora de servir.