Aperitiefhapjes - 2 (Aperitius - endívies amb salmó) - Bèlgica
- Programa: Karakia
- Cuina: Alexandra Lybaert, Barcelona
INGREDIENTS
- endívies
- salmó fumat
- formatge maredsous (formatge d'herbes)
PREPARACIÓ
Separeu les fulles de les endívies, d'una en una, per poder fer-les servir de contenidor per a cada ració.
Col·loqueu un tallet de salmó fumat sobre cada fulla d'endívia i, per damunt, poseu-hi una mica de formatge.
Unteu lleugerament cada tall de salmó amb una mica de formatge maredsous; si no en trobeu, podeu posar-hi algun altre formatge cremós d'herbes.
Col·loqueu un tallet de salmó fumat sobre cada fulla d'endívia i, per damunt, poseu-hi una mica de formatge.
Unteu lleugerament cada tall de salmó amb una mica de formatge maredsous; si no en trobeu, podeu posar-hi algun altre formatge cremós d'herbes.