Aperitiefhapjes - 1 (Aperitius - xampinyons farcits) - Bèlgica
- Programa: Karakia
- Cuina: Alexandra Lybaert, Barcelona
INGREDIENTS
- xampinyons
- formatge d'herbes cremós
- pètals de flors comestibles
PREPARACIÓ
Trieu els xampinyons de mida més aviat grossa.
Renteu els xampinyons i assequeu-los amb un drap o paper de cuina.
Traieu-ne el tronc i farciu-los de formatge d'herbes.
Escalfeu els xampinyons farcits durant uns 30 segons al microones, tot just abans de servir-los, perquè el formatge es fongui lleugerament.
Guarniu cada xampinyó farcit amb un polsim de flors comestibles i serviu-ho de seguida.
Renteu els xampinyons i assequeu-los amb un drap o paper de cuina.
Traieu-ne el tronc i farciu-los de formatge d'herbes.
Escalfeu els xampinyons farcits durant uns 30 segons al microones, tot just abans de servir-los, perquè el formatge es fongui lleugerament.
Guarniu cada xampinyó farcit amb un polsim de flors comestibles i serviu-ho de seguida.