Ànec salvatge amb camagrocs
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Maria Cortés, restaurant del Port (Ports de Beseit -Tortosa)
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
- 1 ànec
- 250 g de camagrocs
- 3 alls laminats
- 1 ceba mitjana
- sal
- llorer
- farigola
- nou moscada
- pebrot vermell
- 150 g tomàquet ratllat
- julivert
- 1 copa conyac
- 750 cl d'aigua
- oli
PREPARACIÓ
Escalfem l'oli i sofregim l'ànec. Seguidament hi tirem la ceba, els alls laminats, el pebrot, el llorer, la farigola i un polsim de nou moscada. Quan la ceba s'ha estovat hi posem la copa de conyac. Quan s'hagi evaporat l'alcohol hi posem el tomàquet. Deixem coure-ho uns 5-10 minuts. Després hi posem l'aigua i ho deixarem coure, a foc lent, durant un parell d'hores. L'ànec salvatge té una carn molt consistent i, per tant, necessitarà força cocció. El resultat, però, és increïble.