Ànec salvatge amb camagrocs

  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuina: Maria Cortés, restaurant del Port (Ports de Beseit -Tortosa)
  • Temps: Més d'una hora

INGREDIENTS

  • 1 ànec
  • 250 g de camagrocs
  • 3 alls laminats
  • 1 ceba mitjana
  • sal
  • llorer
  • farigola
  • nou moscada
  • pebrot vermell
  • 150 g tomàquet ratllat
  • julivert
  • 1 copa conyac
  • 750 cl d'aigua
  • oli

PREPARACIÓ

Escalfem l'oli i sofregim l'ànec. Seguidament hi tirem la ceba, els alls laminats, el pebrot, el llorer, la farigola i un polsim de nou moscada. Quan la ceba s'ha estovat hi posem la copa de conyac. Quan s'hagi evaporat l'alcohol hi posem el tomàquet. Deixem coure-ho uns 5-10 minuts. Després hi posem l'aigua i ho deixarem coure, a foc lent, durant un parell d'hores. L'ànec salvatge té una carn molt consistent i, per tant, necessitarà força cocció. El resultat, però, és increïble.
Anar al contingut