Amanida tèbia de peu de porc amb tallarines de calamars
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Gascons
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Els Tinars
INGREDIENTS
- 2 kg de peus de porc
- 300 g d'escamarlans
- 1 kg de calamars
- 1 got de vinagre de Mòdena
- 1 got d'oli d'oliva
- 1 cullerada de sucre
- 2 grans d'all
- julivert
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, bulliu i desosseu els peus de porc. Un cop cuits, poseu-los sobre paper d'alumini i emboliqueu-los.
Deixeu-ho al congelador 4 hores. Seguidament, agafeu el calamar, netegeu-lo i emboliqueu-lo amb paper film. Deixeu-lo al congelador. A continuació, poseu en una cassola vinagre i un parell de cullerades de sucre. Deixeu-ho reduir i afegiu-hi una mica d'oli. Després talleu els peus de porc en rodanxes, saleu-les i poseu-les a la paella sense oli. Seguidament, peleu els escamarlans, salpebreu-los i incorporeu-los a la paella amb els peus de porc. Després, talleu el calamar en tires molt fines, saleu-les i salteu-les amb una mica d'all. Finalment, emplateu les rodanxes de peu de porc, incorporeu-hi l'amanida que prèviament haureu preparat i decoreu-ho amb els escamarlans, les tallarines de calamar i el vinagre.
Deixeu-ho al congelador 4 hores. Seguidament, agafeu el calamar, netegeu-lo i emboliqueu-lo amb paper film. Deixeu-lo al congelador. A continuació, poseu en una cassola vinagre i un parell de cullerades de sucre. Deixeu-ho reduir i afegiu-hi una mica d'oli. Després talleu els peus de porc en rodanxes, saleu-les i poseu-les a la paella sense oli. Seguidament, peleu els escamarlans, salpebreu-los i incorporeu-los a la paella amb els peus de porc. Després, talleu el calamar en tires molt fines, saleu-les i salteu-les amb una mica d'all. Finalment, emplateu les rodanxes de peu de porc, incorporeu-hi l'amanida que prèviament haureu preparat i decoreu-ho amb els escamarlans, les tallarines de calamar i el vinagre.