Amanida tèbia amb oli de sàlvia
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Amanida tèbia amb oli de sàlvia
- (per a 2 persones)
- 1 paquet de nyoquis
- 1 ceba tendra
- 2 cullerades de mostassa a l'antiga
- 2 cogombres agredolços
- 1 cogombre
- 2 salsitxes bratwürst
- 2 cabdells d'enciam
- ruca
- oli de sàlvia
PREPARACIÓ
1. Posem una olla amb aigua i sal al foc. Quan arrenqui el bull, hi aboquem els nyoquis i, quan tornin a surar, ja els tindrem cuits.
2. Tallem les salsitxes a rodanxes primes i els cogombres agredolços a trossets.
3. Pelem i tallem els cogombres per la meitat, de forma longitudinal. En traiem les llavors i els tallem a dauets.
4. Posem una paella al foc amb un rajolinet d'oli i hi rostem les salsitxes.
5. Barregem en un bol les fulles d'enciam tallades a la juliana i els cogombres.
6. Tallem la ceba a la juliana també i l'afegim a l'amanida.
7. Colem els nyoquis i els barregem amb les salsitxes a la paella. Afegim també els cogombrets a dauets. Ho saltem tot plegat.
8. Abans de retirar el saltat de la paella hi afegim la ruca i la mostassa. Ho deixem coure un minutet.
9. Aboquem el saltat a l'amanida i hi afegim un raig d'oli de sàlvia.
2. Tallem les salsitxes a rodanxes primes i els cogombres agredolços a trossets.
3. Pelem i tallem els cogombres per la meitat, de forma longitudinal. En traiem les llavors i els tallem a dauets.
4. Posem una paella al foc amb un rajolinet d'oli i hi rostem les salsitxes.
5. Barregem en un bol les fulles d'enciam tallades a la juliana i els cogombres.
6. Tallem la ceba a la juliana també i l'afegim a l'amanida.
7. Colem els nyoquis i els barregem amb les salsitxes a la paella. Afegim també els cogombrets a dauets. Ho saltem tot plegat.
8. Abans de retirar el saltat de la paella hi afegim la ruca i la mostassa. Ho deixem coure un minutet.
9. Aboquem el saltat a l'amanida i hi afegim un raig d'oli de sàlvia.