Amanida tèbia amb formatge de cabra de l'Orri
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Valentí Bertran
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Masia d'en Valentí, Anserall
INGREDIENTS
- 1 escarola
- 4 talls de pernil salat tendre
- 4 formatges amb oli de l'Orri
- panses de Corint
- farina
- oli d'oliva
- 1/2 copeta de vinagre de Xerès
- 2 cullerades de mel
- rovellons confitats
- ametlla ratllada
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, talleu el formatge a rodanxes, passeu-les per farina, després per ou batut i finalment per ametlla ratllada.
Quan estigui ben arrebossades, fregiu-les en una paella amb oli abundant.
A continuació, en una altra paella amb oli ben calent, fregiu els talls de pernil. Quan estiguin torrats, retireu-los i reserveu-los en un plat.
Per fer la salsa agredolça, a la mateixa paella on heu fregit el pernil, afegiu-hi el vinagre de Xerès, la mel i les panses i remeneu-ho tot bé.
I ja per acabar, emplateu l'escarola, poseu-hi les rodanxes de formatge, el pernil i els rovellons confitats per sobre i salseu l'amanida amb la salsa agredolça.
Quan estigui ben arrebossades, fregiu-les en una paella amb oli abundant.
A continuació, en una altra paella amb oli ben calent, fregiu els talls de pernil. Quan estiguin torrats, retireu-los i reserveu-los en un plat.
Per fer la salsa agredolça, a la mateixa paella on heu fregit el pernil, afegiu-hi el vinagre de Xerès, la mel i les panses i remeneu-ho tot bé.
I ja per acabar, emplateu l'escarola, poseu-hi les rodanxes de formatge, el pernil i els rovellons confitats per sobre i salseu l'amanida amb la salsa agredolça.