Amanida Sandong

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Kao Chien Jung
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Shangai, Barcelona

INGREDIENTS

  • 200 g de verd variat (roure, escarola, espinacs, enciam escaroler, xicoira)
  • 50 g d'alga agar-agar
  • 50 g de bolets orella de fusta
  • 50 g de fruita seca variada
  • 20 g de llavors de sèsam
  • 20 g de fideus de soja
  • oli
  • Per a la vinagreta:
  • 10 cl d'oli de gira-sol
  • 10 cl de vinagre de vi
  • 5 cl d'oli d'all
  • 5 cl de salsa de soja
  • sal
  • sucre

PREPARACIÓ

Per començar, fregiu els fideus de soja en una paella amb oli de gira-sol molt calent. Retireu-los de la paella i deixeu-los sobre un paper absorbent.
Per fer la vinagreta, poseu en un bol l'oli de gira-sol, el vinagre, la sal, el sucre i l'oli d'alls. Remeneu-ho. Incorporeu-hi la salsa de soja i l'oli de sèsam.

I ja per acabar, emplateu els enciams, les algues, les orelles de fusta, els pinyons, els anarcards, les nous, les llavors de sèsam i regueu-ho tot amb la vinagreta. Finalment, disposeu els fideus per sobre.
Anar al contingut