Amanida d'estiu amb aigua de ceba

INGREDIENTS

  • 1 manat de cibulet
  • 1 ceba blanca d'estiu grossa
  • oli d'oliva verge extra
  • 1 tomàquet d'amanir
  • gotes d'aigua de roses
  • 1 síndria
  • 1 enciam
  • 50 g de llenties cuites
  • 1 suprema de lluç de 150 g
  • 1 safata de flors comestibles

PREPARACIÓ

1. Tritureu la ceba i passeu-la pel colador, per guardar només l'aigua de ceba.
2. Afegiu-hi unes gotes d'aigua de roses, un rajolí d'oli d'oliva, i el cibulet picat i emulsioneu-ho tot per amanir l'amanida.
3. Després, netegeu, centrifugueu i talleu l'enciam. Talleu el tomàquet a grills i la síndria a làmines.
4. Tot seguit, daureu el lluç ben salpebrat a la planxa.
5. I, per acabar, munteu l'amanida amb el tomàquet, les llenties, una mica de sal, l'enciam, la síndria, i amaniu-la amb l'emulsió d'aigua de ceba i roses.
6. Poseu l'amanida a un cantó del plat, el lluç a l'altre cantó, i ho acabeu d'amanir tot amb la resta d'emulsió.
Anar al contingut