Amanida d'escarola i ceps marinats
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Josep Gabriel - Hotel La Ribera (Ribera de Cardós)
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- Mitja escarola
- Oli d'oliva aromatitzat amb ceps
- Nous
- Formatge de cabra
PREPARACIÓ
Per marinar els ceps els laminem i els posem sobre una safata. Els cobrim amb oli, els tapem amb film i els posem a la nevera durant un mínim de 8 hores.
Per muntar l'amanida posem a la base els ceps prèviament marinats. A sobre l'escarola hi posem unes quantes nous torrades i picades i el formatge de cabra calent. Podem acabar de rematar-ho amanint-ho amb el mateix oli de ceps.
Per fer l'oli de ceps:
Posem oli a escalfar en un cassó a baixa temperatura. Hi tirem els ceps tallats a trossets, el retirem abans que bulli i el deixem refredar abans de fer-lo servir. Podem guardar-lo amb els bolets a dintre.
Per muntar l'amanida posem a la base els ceps prèviament marinats. A sobre l'escarola hi posem unes quantes nous torrades i picades i el formatge de cabra calent. Podem acabar de rematar-ho amanint-ho amb el mateix oli de ceps.
Per fer l'oli de ceps:
Posem oli a escalfar en un cassó a baixa temperatura. Hi tirem els ceps tallats a trossets, el retirem abans que bulli i el deixem refredar abans de fer-lo servir. Podem guardar-lo amb els bolets a dintre.