Amanida de vieires amb fruita a la graella
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Òscar Molina
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Galaxó - Hotel Casa Fuster, Barcelona
INGREDIENTS
- 12 vieires
- 1 tall de síndria
- 1 tall de meló
- 1 tall de meló cantalup
- 40 g d'ametlla laminada
- 40 g de fonoll
- anet
- fulles de menta
- 1 got de vinagre balsàmic
- pernil ibèric
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
Talleu el fonoll en tires fines i deixeu-les en remull en un bol amb aigua freda i gel perquè s'arrissin.
A continuació, poseu el vinagre balsàmic en un cassó i deixeu-lo reduir fins a la meitat del seu volum.
Tot seguit, talleu les fruites a daus grossos i daureu-los en una paella amb oli.
Mentrestant, salpebreu les vieires i enrossiu-les en una paella amb l'oli ben calent dos minuts per cada banda.
I ja per acabar, dibuixeu uns fils al fons del plat amb la reducció de vinagre balsàmic, emplateu la fruita, els talls de pernil i les vieires a sobre i guarniu el plat amb les tires de fonoll, unes fulles de menta, anet i ametlla laminada.
A continuació, poseu el vinagre balsàmic en un cassó i deixeu-lo reduir fins a la meitat del seu volum.
Tot seguit, talleu les fruites a daus grossos i daureu-los en una paella amb oli.
Mentrestant, salpebreu les vieires i enrossiu-les en una paella amb l'oli ben calent dos minuts per cada banda.
I ja per acabar, dibuixeu uns fils al fons del plat amb la reducció de vinagre balsàmic, emplateu la fruita, els talls de pernil i les vieires a sobre i guarniu el plat amb les tires de fonoll, unes fulles de menta, anet i ametlla laminada.