Amanida de vieires amb fruita a la graella

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Òscar Molina
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Galaxó - Hotel Casa Fuster, Barcelona

INGREDIENTS

  • 12 vieires
  • 1 tall de síndria
  • 1 tall de meló
  • 1 tall de meló cantalup
  • 40 g d'ametlla laminada
  • 40 g de fonoll
  • anet
  • fulles de menta
  • 1 got de vinagre balsàmic
  • pernil ibèric
  • oli d'oliva
  • sal

PREPARACIÓ

Talleu el fonoll en tires fines i deixeu-les en remull en un bol amb aigua freda i gel perquè s'arrissin.
A continuació, poseu el vinagre balsàmic en un cassó i deixeu-lo reduir fins a la meitat del seu volum.

Tot seguit, talleu les fruites a daus grossos i daureu-los en una paella amb oli.

Mentrestant, salpebreu les vieires i enrossiu-les en una paella amb l'oli ben calent dos minuts per cada banda.

I ja per acabar, dibuixeu uns fils al fons del plat amb la reducció de vinagre balsàmic, emplateu la fruita, els talls de pernil i les vieires a sobre i guarniu el plat amb les tires de fonoll, unes fulles de menta, anet i ametlla laminada.
Anar al contingut