Amanida de tomàquet amb prunes
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Amanida de tomàquet amb prunes
- (per a 2 persones)
- 3 tomàquets raff
- 3 prunes negres
- fulles de julivert
- 4 raves
- olives mortes d'Aragó
- 1/2 culleradeta de pasta de wasabi
- 1 cullerada de vinagre d'arròs
PREPARACIÓ
1. Tallem els tomàquets i les prunes a grills i ho aboquem tot dins d'un bol amb les olives negres. Hi afegim un raig d'oli d'oliva.
2. Tallem els raves en juliana i piquem una mica de julivert. Ho afegim tot al bol.
3. En un altre recipient, hi tirem un raig d'oli d'arròs i hi fem desfer una mica de wasabi amb un batedor manual. Deixem reposar aquesta preparació una mica i hi amanim els ingredients que tenim al bol.
2. Tallem els raves en juliana i piquem una mica de julivert. Ho afegim tot al bol.
3. En un altre recipient, hi tirem un raig d'oli d'arròs i hi fem desfer una mica de wasabi amb un batedor manual. Deixem reposar aquesta preparació una mica i hi amanim els ingredients que tenim al bol.