Amanida de ruca amb compota de peres
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xavi Garmendia
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Mariona, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 peres blanquilla
- 50 g de ruca
- 50 g de cansalada
- -formatge parmesà
- vinagre de Mòdena
- 100 g de sucre
- una nou de mantega
PREPARACIÓ
Per començar, reduïu en un cassó el vinagre amb el sucre.
Per fer la compota de pera, poseu en una paella la pera tallada a trossos i una mica de mantega i no deixeu de remenar-ho. Quan estigui cuita, poseu-la en un bol i tritureu-la amb el túrmix.
A continuació, sofregiu la cansalada tallada a daus petits en un cassó sense oli.
Finalment, en un bol, barregeu la ruca amb la cansalada i el seu propi oli.
I ja per acabar, emplateu l'amanida de ruca, poseu-hi el parmesà i la compota al voltant i salseu-ho tot amb la reducció de vinagre.
Per fer la compota de pera, poseu en una paella la pera tallada a trossos i una mica de mantega i no deixeu de remenar-ho. Quan estigui cuita, poseu-la en un bol i tritureu-la amb el túrmix.
A continuació, sofregiu la cansalada tallada a daus petits en un cassó sense oli.
Finalment, en un bol, barregeu la ruca amb la cansalada i el seu propi oli.
I ja per acabar, emplateu l'amanida de ruca, poseu-hi el parmesà i la compota al voltant i salseu-ho tot amb la reducció de vinagre.