Amanida de rovellons
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pere Planagumà
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Les cols
INGREDIENTS
- 400 g de rovellons
- oli d'oliva extra verge
- sal i pebre
- 40 g de pinyons
- ruca, créixens, espinacs frescos, fulla de remolatxa
- julivert i all
- 200 g de tortell d'Olot
PREPARACIÓ
Talleu el tortell a daus i deixeu-los assecar al forn durant 5 minuts a 120 graus.
Mentrestant, talleu els bolets i netegeu-los en un bol d'aigua. Després, escorreu els bolets i confiteu-los en una cassola amb oli d'oliva durant 20 minuts a 75 graus.
A continuació, torreu els pinyons en una paella ben calenta.
I ja per acabar, emplateu els bolets amb una mica de suc de la seva cocció. Poseu-hi la ruca, els créixens, els espinacs i la fulla de remolatxa per sobre. Finalment, rectifiqueu l'amanida de sal i pebre i guarniu el plat amb els pinyons torrats i els daus de tortell.
Mentrestant, talleu els bolets i netegeu-los en un bol d'aigua. Després, escorreu els bolets i confiteu-los en una cassola amb oli d'oliva durant 20 minuts a 75 graus.
A continuació, torreu els pinyons en una paella ben calenta.
I ja per acabar, emplateu els bolets amb una mica de suc de la seva cocció. Poseu-hi la ruca, els créixens, els espinacs i la fulla de remolatxa per sobre. Finalment, rectifiqueu l'amanida de sal i pebre i guarniu el plat amb els pinyons torrats i els daus de tortell.