Amanida de relleus
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Amanida de relleus
- (per a 2 persones)
- patates bullides
- cabdells d'enciam
- 2 tomàquets
- 1 grapat de festucs
- 1 culleradeta de mostassa
- 1 gra d'all
- 1 llauna de sardinetes
- pebrot picant
- vermut negre
- sal de Maldon
PREPARACIÓ
1. Pelem les patates que tenim bullides o fetes al caliu. Les tallem per la meitat.
2. Col·loquem els trossos de patata que hem fet a la vora del plat, seguint-ne la circumferència.
3. Tallem ara els tomàquets a grills i els posem al mig del cercle que hem fet amb els trossos de patata.
4. Obrim els cabdells i els anem posant al damunt de l'amanida.
5. Ara, hi afegim a sobre de tot les sardinetes.
6. Fem servir l'oli vegetal de la llauna de les sardines per amanir-ho.
7. Escalfem una paella i piquem una mica de bitxo (molt poc).
8. Tallem unes làmines d'all.
9. En un got hi posem una punteta de mostassa i dues cullerades de vermut negre. Fem servir aquesta barreja també per amanir les verdures que tenim al plat.
10. Posem un raig d'oli a la paella que ja tenim escalfada, i hi posem uns festucs perquè es daurin una miqueta.
11. Quan els festucs canviïn de tonalitat i siguin més torrats, hi afegim el bitxo, i a continuació, les làmines d'all que hem tallat.
12. Posem sal de Maldon a l'amanida.
13. En acabar, aboquem el contingut de la paella per sobre de la nostra amanida, i ja la tindrem llesta!
2. Col·loquem els trossos de patata que hem fet a la vora del plat, seguint-ne la circumferència.
3. Tallem ara els tomàquets a grills i els posem al mig del cercle que hem fet amb els trossos de patata.
4. Obrim els cabdells i els anem posant al damunt de l'amanida.
5. Ara, hi afegim a sobre de tot les sardinetes.
6. Fem servir l'oli vegetal de la llauna de les sardines per amanir-ho.
7. Escalfem una paella i piquem una mica de bitxo (molt poc).
8. Tallem unes làmines d'all.
9. En un got hi posem una punteta de mostassa i dues cullerades de vermut negre. Fem servir aquesta barreja també per amanir les verdures que tenim al plat.
10. Posem un raig d'oli a la paella que ja tenim escalfada, i hi posem uns festucs perquè es daurin una miqueta.
11. Quan els festucs canviïn de tonalitat i siguin més torrats, hi afegim el bitxo, i a continuació, les làmines d'all que hem tallat.
12. Posem sal de Maldon a l'amanida.
13. En acabar, aboquem el contingut de la paella per sobre de la nostra amanida, i ja la tindrem llesta!