Amanida de rajada en escabetx

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Antoni Sánchez
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Solana , La Foradada

INGREDIENTS

  • 1 kg de rajada neta
  • sal, pebre en gra, vinagre de poma
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1 fulla de llorer
  • amanida variada
  • aigua
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Saleu la rajada i poseu-la en una cassola.
Afegiu-hi el pebrot verd i el pebrot vermell picats, la ceba picada, el pebre en gra, la fulla de llorer esmicolada, dues parts d'oli d'oliva per una part de vinagre de poma i aigua freda. Deixeu-ho coure a foc lent durant 20 minuts i després, deixeu-ho reposar a la nevera.

I ja per acabar, emplateu la rajada en escabetx i poseu-hi al cantó l'amanida variada.
Anar al contingut