Amanida de pasta
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per persona:
- 6 tomàquets cirerols
- 80 g d'espirals de sèmola de tres colors
- 1 llauna de sardinetes en oli d'oliva
- sàlvia fresca
- 1 ceba blanca dolça
- 1 cullerada de mostassa a l'antiga
- olives
- 1 safata de créixens
- vinagre balsàmic de Mòdena
PREPARACIÓ
1. Bulliu la pasta amb aigua i un pessic de sal.
2. Piqueu les olives i barregeu l'oli de les sardines amb el vinagre balsàmic, la cullerada de mostassa, les olives i la ceba picada.
3. Traieu la pasta del foc, refredeu-la amb aigua freda, i barregeu-la amb la vinagreta, les sardines esmicolades i els tomàquets cirerols.
2. Piqueu les olives i barregeu l'oli de les sardines amb el vinagre balsàmic, la cullerada de mostassa, les olives i la ceba picada.
3. Traieu la pasta del foc, refredeu-la amb aigua freda, i barregeu-la amb la vinagreta, les sardines esmicolades i els tomàquets cirerols.