Amanida de margallons
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas, Àngels Molina, Ana Boadas i Bibiana Ballbè
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Aquesta és una recepta molt lleugera i fresca ideal per a l'estiu, que ens aporta vitamines, minerals i fibra, gràcies a la varietat de verdures i hortalisses fresques que conté.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 pot de margallons
1 llima
1 alvocat
1 fonoll
1 ceba morada
1 bitxo fresc
1 poma àcida granny smith
coriandre
1 kumato
1 tomàquet pebrot
vinagre de poma
mostassa antiga
mel
oli OVE
PREPARACIÓ
- Fem una vinagreta i en un bol posem mig fonoll tallat a la microbrunesa, una cullerada de mostassa antiga, mitja ceba morada tallada a la juliana, unes fulles de coriandre tallades fines, a la xifonada, una cullerada de mel, oli i vinagre de poma.
- Traiem els margallons del pot i els eixuguem bé amb paper de cuina.
- Marquem els margallons a la brasa, com si fossin espàrrecs.
- En un bol, hi posem els dos tomàquets pelats i tallats i la poma tallada a daus.
- Traiem els margallons del foc.
- Tallem els margallons longitudinalment i els posem al bol on hi ha el tomàquet, la ceba i la poma.
- Tallem l'alvocat i l'afegim a aquesta barreja amb ratlladura i unes quantes gotes de llima.
- Ho amanim amb la vinagreta i ho remenem.
- Tallem el bitxo a la micobrunesa.
- Ho servim amb una mica de bitxo i fulles de coriandre per sobre.