Amanida de magrana
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Amanida de magrana
- (per compartir)
- 1 magrana
- 1 escarola
- 1 paquet de boccoccini
- fulles blanques d'api
- 1 ceba tendra
- 1 kiwi
- germinacions d'alfals
- 1 culleradeta d'aigua de roses
- 2 cullerades de vinagre de poma
- 2 cullerades de xarop de magrana
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
1. Separem i tallem amb les mans les fulles de l'escarola i les posem en un bol gran.
2. Afegim al bol unes fulles blanques d'api.
3. Piquem la ceba i l'afegim també al bol.
4. Barregem tots els ingredients, afegint-hi les germinacions.
5. Repartim els boccoccini per l'amanida.
6. Pelem el kiwi, el tallem a làmines i el repartim també per l'amanida.
7. Per fer la vinagreta, barregem en un altre bol 2 cullerades de xarop de magrana, un bon raig d'oli, 2 cullerades de vinagre de poma i 1 cullerada d'aigua de roses.
8. Traiem els grans de la magrana i els repartim per l'amanida. L'amanim amb la vinagreta i... salut!
2. Afegim al bol unes fulles blanques d'api.
3. Piquem la ceba i l'afegim també al bol.
4. Barregem tots els ingredients, afegint-hi les germinacions.
5. Repartim els boccoccini per l'amanida.
6. Pelem el kiwi, el tallem a làmines i el repartim també per l'amanida.
7. Per fer la vinagreta, barregem en un altre bol 2 cullerades de xarop de magrana, un bon raig d'oli, 2 cullerades de vinagre de poma i 1 cullerada d'aigua de roses.
8. Traiem els grans de la magrana i els repartim per l'amanida. L'amanim amb la vinagreta i... salut!