Amanida de formatge de cabra
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Lluís Piera
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Lluís de les Moles, Barcelona
INGREDIENTS
- 360 g de formatge de cabra
- 2 fulles de pasta fil·lo
- 250 g de tomàquet madur
- 1/2 l d'aigua
- 250 g de sucre
- 80 g de barreja d'amanides
- 1 fonoll
- 1 tassa de vinagre
- 80 g de mostassa de Dijon
- oli d'oliva verge
- sal i pebre
- cibulet
PREPARACIÓ
Per començar, escaldeu i peleu els tomàquets, traieu-ne les llavors i piqueu-los.
Poseu-los en un cassó, afegiu-hi sucre, aigua i deixeu-ho coure a foc lent fins que tingui una textura de melmelada.
A continuació, emboliqueu un tros de formatge de cabra amb un full de pasta fillo i fregiu-lo en una paella amb oli abundant. Deixeu-lo sobre un paper absorbent perquè quedi ben sec.
Tot seguit, poseu en un bol la mostassa, el vinagre, la sal, el pebre i l'oli, i remeneu-ho bé per fer la vinagreta.
I ja per acabar, emplateu la barreja d'amanides, poseu-hi el fonoll ratllat a sobre i amaniu-ho amb la vinagreta.
Després, poseu el formatge a sobre de l'amanida i tireu-hi una mica de melmelada de tomàquet al damunt.
Podeu guarnir el plat amb una mica de cibulet picat.
Poseu-los en un cassó, afegiu-hi sucre, aigua i deixeu-ho coure a foc lent fins que tingui una textura de melmelada.
A continuació, emboliqueu un tros de formatge de cabra amb un full de pasta fillo i fregiu-lo en una paella amb oli abundant. Deixeu-lo sobre un paper absorbent perquè quedi ben sec.
Tot seguit, poseu en un bol la mostassa, el vinagre, la sal, el pebre i l'oli, i remeneu-ho bé per fer la vinagreta.
I ja per acabar, emplateu la barreja d'amanides, poseu-hi el fonoll ratllat a sobre i amaniu-ho amb la vinagreta.
Després, poseu el formatge a sobre de l'amanida i tireu-hi una mica de melmelada de tomàquet al damunt.
Podeu guarnir el plat amb una mica de cibulet picat.