Amanida de flors amb mató i mel
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jaume Pérez
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Enoteca (Hotel Arts Barcelona), Barcelona
INGREDIENTS
- 200 g de formatge fresc (mató)
- 40 g de gerds deshidratats
- Mesclum: enciam vermell, fulla de roure, escarola, ruca, dent de lleó, bleda vermella
- Flors i germinats de ceba, remolatxa, de llentia, i els seus brots
- 30 pètals de pensament.
- -1 tasseta d'oli d'oliva
- 1 cullerada de vinagre Forum
- sal
- 1 cullerada de mel
PREPARACIÓ
Per fer l'amanida, barregeu en un bol el mesclum amb els germinats i amaniu-ho tot amb la sal, l'oli i el vinagre.
Feu al centre del plat una base de mató i mel, a sobre poseu-hi un motllo, ompliu-lo amb l'amanida, pressioneu-la bé i desemmotlleu-la. Guarniu el plat amb els gerds deshidratats i amb els pètals de pensament.
Feu al centre del plat una base de mató i mel, a sobre poseu-hi un motllo, ompliu-lo amb l'amanida, pressioneu-la bé i desemmotlleu-la. Guarniu el plat amb els gerds deshidratats i amb els pètals de pensament.