Amanida de crudités amb lletons d'ànec
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Amanida de crudités amb lletons d'ànec
- 1 pera
- fulles de l'ull de l'api
- brots de créixens
- fulles de col
- enciam de fulla de roure
- 1 llauna de lletons d'ànec
- 2 cullerades de vermut negre
- 2 cullerades de vinagre blanc
- 6 pacanes
PREPARACIÓ
1.Per fer la vinagreta, barregem un parell de cullaradetes de greix d'ànec, una cullaredeta i mitja de vermut negre, i una mica de vinagre blanc.
2.Tallem la pera a làmines i les posem com a base de l'amanida al plat, fent una mena de circumferència.
3.Barregem totes les fulles en un bol i hi afegim les pacanes tallades a làmines.
4.Agafem un parell de pedrers, que hem tret una estona abans de la nevera i els tallem. Els posem al damunt de la pera.
5.Mullem amb la vinagreta (encara que no gaire) els fulls de l'amanida a dins del bol.
6.Per acabar, posem les fulles al damunt del pedrer.
2.Tallem la pera a làmines i les posem com a base de l'amanida al plat, fent una mena de circumferència.
3.Barregem totes les fulles en un bol i hi afegim les pacanes tallades a làmines.
4.Agafem un parell de pedrers, que hem tret una estona abans de la nevera i els tallem. Els posem al damunt de la pera.
5.Mullem amb la vinagreta (encara que no gaire) els fulls de l'amanida a dins del bol.
6.Per acabar, posem les fulles al damunt del pedrer.