Amanida de cogombre

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas i Victòria Maldi
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    En comparació amb altres hortalisses, el cogombre és molt pobre en calories a causa del baix contingut en hidrats de carboni i la seva riquesa en aigua. El cogombre és ric en fibra sobretot si ens en mengem la pell i les llavors.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 cogombres

    12 olives gordal 

    12 alls amb vinagre

    12 cireres

    api

    fulles de menta

    pipes pelades

    vinagre de xerès

    sucre panela

    sal

    pebre negre

    fonoll

    oli OVE

PREPARACIÓ

  1. Traiem els  pinyols de les olives i de les cireres. Les tallem a terços.
  2. Fem una vinagreta. En un bol, hi posem oli, vinagre, sal, panela i 6 voltes de pebre negre.
  3. Traiem fulles de menta i les tallem de qualsevol manera. Les afegim a la vinagreta.
  4. Pelem i tallem a la microbrunesa una tija d'api.
  5. Ho afegim a la vinagreta.
  6. Hi afegim a la vinagreta les olives i les cireres.
  7. Hi afegim els alls avinagrats.
  8. Pelem i tallem els cogombres a la juliana.
  9. Els estenem en una safata i hi posem les pipes per sobre.
  10. Cremem amb el bufador els cogombres i les pipes.
  11. Hi posem la vinagreta per sobre del cogombre amb unes quantes fulles fresques de fonoll.

 

Anar al contingut