Amanida de cigrons fumats

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Pabhu Sukh
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegana

INGREDIENTS

  • PER A LA LLET DE TIGRE:

    2 g d'all

    5 g de gingebre

    75 g d'api

    100 g de ceba

    40 g de coriandre

    Sal

    80 g d'enciam de mar

    Llimona

    Llima

    Bitxo verd

    Oli d'oliva

     

     

    PER A L'AMANIDA

    300 g de cigrons petits

    2 alvocats

    Tomàquets xerri

    Una poma

    Sal

    Pebre

PREPARACIÓ

  1. Fumem els cigrons en fred. Si no tenim una pipa especial per fer-ho, a casa podem usar una olla.
  2. Comencem a preparar la llet de tigre tallant tots els ingredients en trossos petits. Els posem dins un pot, els triturem en una batedora i ho reservem.
  3. Tallem els alvocats en daus petits i els barregem amb els cigrons.
  4. Aboquem la llet de tigre sobre la barreja dels cigrons i l'alvocat.
  5. Ho emplatem i hi posem uns talls de tomàquet xerri per sobre i una mica de poma.

 

 

 

 

 

 

Anar al contingut