Amanida de cigrons fumats
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Pabhu Sukh
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegana
INGREDIENTS
PER A LA LLET DE TIGRE:
2 g d'all
5 g de gingebre
75 g d'api
100 g de ceba
40 g de coriandre
Sal
80 g d'enciam de mar
Llimona
Llima
Bitxo verd
Oli d'oliva
PER A L'AMANIDA
300 g de cigrons petits
2 alvocats
Tomàquets xerri
Una poma
Sal
Pebre
PREPARACIÓ
- Fumem els cigrons en fred. Si no tenim una pipa especial per fer-ho, a casa podem usar una olla.
- Comencem a preparar la llet de tigre tallant tots els ingredients en trossos petits. Els posem dins un pot, els triturem en una batedora i ho reservem.
- Tallem els alvocats en daus petits i els barregem amb els cigrons.
- Aboquem la llet de tigre sobre la barreja dels cigrons i l'alvocat.
- Ho emplatem i hi posem uns talls de tomàquet xerri per sobre i una mica de poma.