Amanida de brots amb iogurt
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Amanida de brots amb iogurt
- (per a 4 persones)
- microvegetals
atsina cress (fonoll)brocco cress (bròquil)rock chives (cibulet)rucola cress (ruca)affilla cress (planta dels pèsols)basil cress (alfàbrega)- minicogombres
- vinagre riesling
- 1 culleradeta de suc de llimona
- iogurt natural
PREPARACIÓ
1. Aboquem en un bol el iogurt natural i hi afegim una culleradeta de suc de llimona.
2. Tallem els cogombres per la meitat i els afegim al iogurt.
3. Ara afegim també al iogurt el rock cress.
4. Posem totes les fulles dels microvegetals en un altre bol. Les reservem.
5. Preparem una vinagreta amb el vinagre i l'oli.
6. Mullem les fulles dels microvegetals amb la vinagreta.
7. Per la presentació, posem una cullerada del iogurt amb els cogombres al fons d'un got ample poc alt.
8. Posem les fulles de microvegetals mullades amb la vinagreta a sobre del iogurt, sense aixafar-les ni barrejar-les amb el iogurt
2. Tallem els cogombres per la meitat i els afegim al iogurt.
3. Ara afegim també al iogurt el rock cress.
4. Posem totes les fulles dels microvegetals en un altre bol. Les reservem.
5. Preparem una vinagreta amb el vinagre i l'oli.
6. Mullem les fulles dels microvegetals amb la vinagreta.
7. Per la presentació, posem una cullerada del iogurt amb els cogombres al fons d'un got ample poc alt.
8. Posem les fulles de microvegetals mullades amb la vinagreta a sobre del iogurt, sense aixafar-les ni barrejar-les amb el iogurt