Amanida de bolets i formatge de la Garrotxa

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Cristina Clemente
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Tutusaus, Barcelona

INGREDIENTS

  • varietat d'enciams: enciam vermell, ruca, cabdells, créixens
  • 250 g de bolets de temporada
  • 300 g de formatge de la Garrotxa
  • all
  • julivert
  • vinagre balsàmic
  • mel
  • oli d'oliva
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, salteu els bolets trossejats en una paella amb oli i afegiu-hi una mica de sal.
Quan estiguin gairebé cuits, incorporeu-hi una mica d'all i julivert picats, i remeneu-ho. Per fer la vinagreta, barregeu en un bol l'oli, el vinagre i la mel. I ja, per acabar, emplateu els enciams, col·loqueu-hi per sobre els bolets saltats, cobriu-ho amb unes làmines de formatge i regueu-ho amb la vinagreta.
Anar al contingut