Amanida de bolets i formatge de la Garrotxa
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Cristina Clemente
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Tutusaus, Barcelona
INGREDIENTS
- varietat d'enciams: enciam vermell, ruca, cabdells, créixens
- 250 g de bolets de temporada
- 300 g de formatge de la Garrotxa
- all
- julivert
- vinagre balsàmic
- mel
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, salteu els bolets trossejats en una paella amb oli i afegiu-hi una mica de sal.
Quan estiguin gairebé cuits, incorporeu-hi una mica d'all i julivert picats, i remeneu-ho. Per fer la vinagreta, barregeu en un bol l'oli, el vinagre i la mel. I ja, per acabar, emplateu els enciams, col·loqueu-hi per sobre els bolets saltats, cobriu-ho amb unes làmines de formatge i regueu-ho amb la vinagreta.
Quan estiguin gairebé cuits, incorporeu-hi una mica d'all i julivert picats, i remeneu-ho. Per fer la vinagreta, barregeu en un bol l'oli, el vinagre i la mel. I ja, per acabar, emplateu els enciams, col·loqueu-hi per sobre els bolets saltats, cobriu-ho amb unes làmines de formatge i regueu-ho amb la vinagreta.