Amanida de bacallà i xampinyons

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Mireia Carbó
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 1 escarola

    Tomàquet madur

    300 g de bacallà esqueixat al punt de sal

    16 olives negres

    8 xampinyons crus

    Vinagre

    Oli d'oliva

    Sal

     

PREPARACIÓ

  1. Ratllem els tomàquets madurs i esqueixem bé el bacallà.
  2. Tallem els xampinyons ben finets.
  3. Posem el tomàquet madur ratllat en un bol i hi afegim una mica de sal. Hi afegim un raig d'oli i una mica de vinagre. Ho rememem tot bé i hi afegim els xampinyons. Ho reservem a la nevera una estona.
  4. Posem l'escarola en un bol i hi afegim unes quantes olives negres. Posem el tomàquet a sobre, amb els xampinyons, i, per últim, el bacallà esqueixat.

 

 

Anar al contingut