Amanida d'arròs amb sardinetes
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Amanida d'arròs amb sardinetes
- (per a 4 persones)
- 100 g d'arròs (basmati i salvatge)
- 100 g de cigrons cuits
- 1 cullerada de sèsam torrat
- 1 culleradeta de tahina
- 2 ous durs
- 1 cabdell d'enciam
- farigola fresca
- sardinetes en oli d'oliva
PREPARACIÓ
1. Posem un cassó amb aigua al foc i, quan bulli, hi tirem una branqueta de farigola, sal i un rajolinet d'oli.
2. Fem bullir l'arròs en aquest cassó, uns 25 minuts.
3. Barregem en un bol els grans de sèsam, la farigola i la tahina.
4. Amanim l'arròs ja cuit amb aquesta barreja.
5. Trinxem els ous i els hi afegim.
6. Aboquem al bol els cigrons, l'enciam trinxadet i les sardinetes
2. Fem bullir l'arròs en aquest cassó, uns 25 minuts.
3. Barregem en un bol els grans de sèsam, la farigola i la tahina.
4. Amanim l'arròs ja cuit amb aquesta barreja.
5. Trinxem els ous i els hi afegim.
6. Aboquem al bol els cigrons, l'enciam trinxadet i les sardinetes