Amanida d'albergínia amb comí (Amanida d'albergínia amb comí) - Comunitat jueva
INGREDIENTS
- 3 albergínies
- alls
- suc de llimona
- oli verge d'oliva
- comí en pols
- sal
PREPARACIÓ
Escaliveu les albergínies i els alls al forn (d'alls els que vulgueu, segons el vostre gust).
Un cop cuits, traieu la pell de les albergínies i la dels alls, i aixafeu-ho tot com si féssiu un puré. Afegiu-hi un bon raig d'oli d'oliva verge, un rajolí de suc de llimona i condimenteu-ho amb sal i una mica de comí en pols.
Deixeu refredar aquesta crema a la nevera fins a l'hora de servir-la.
Un cop cuits, traieu la pell de les albergínies i la dels alls, i aixafeu-ho tot com si féssiu un puré. Afegiu-hi un bon raig d'oli d'oliva verge, un rajolí de suc de llimona i condimenteu-ho amb sal i una mica de comí en pols.
Deixeu refredar aquesta crema a la nevera fins a l'hora de servir-la.