Amanida Cèsar

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas amb Ana Boadas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les verdures i hortalisses de fulla aporten molt poques calories i són riques en aigua, fibra, vitamines i minerals. L'anxova és un peix blau, ric en greixos omega-3, indispensables per a la salut cardiovascular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • enciam fulla de roure
  • enciam llarg
  • 1 ou
  • 2 anxoves
  • 4 talls de cansalada fumada
  • 1 pit de pollastre
  • 4 llesques de pa
  • una cullerada de mostassa de Dijon
  • 2 cullerades de salsa Perrins
  • oli d'oliva verge extra
  • 125 g de parmesà ratllat
  • 2 grans d'all
  • 1 llimona
  • sal
  • pebre
  • romaní
  • una cullerada de mantega
  •  

PREPARACIÓ

1. Bullim l'ou 13 minuts per tenir l'ou dur.
2. Escaldem un all amb una mica d'aigua bullint.
3. En un pot de túrmix, hi tirem l'ou dur, la cullerada de mostassa, dues cullerades de salsa Perrins, un raig d'oli, 100 g de parmesà ratllat, el gra d'all escaldat, el suc de mitja llimona i les anxoves. Ho triturem tot.
4. Salpebrem el pit de pollastre i, en una paella amb un raig d'oli, l'enrossim amb una mica de romaní, un all aixafat i una cullerada de mantega.
5. Posem el pollastre i el suc de la paella en una papillota i ho posem al forn durant 8 minuts a 200º. En un costat, també hi posem el pa.
6. Ho deixem refredar i un cop fred el tallem a daus de mida mossegada.
7. Saltem la cansalada fumada, la reservem i la tallem.
8. En un bol ho barregem tot. Però reservem la meitat de la salsa. 
9. Ho servim posant-hi una mica de salsa per sobre, parmesà ratllat i els crostonets de pa. 
Anar al contingut