Amanida Can Ventura
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Ventura
INGREDIENTS
- 1 escarola
- 1 poma
- 2 pedrers confitats
- 30 g de rostra
- 50 g de formatge de cabra
- vinagre de Mòdena
- sal
- oli
PREPARACIÓ
Fregiu la cansalada, els pedrers confitats i la poma, tot tallat a daus.
Quan estigui mig fregit, tireu-hi el vinagre i deixeu-lo reduir. Mentrestant, poseu l'escarola en un plat i, al seu voltant, làmines de formatgede cabra. Escampeu-hi al damunt la cansalada, els pedrers i la poma, encara calents.
Quan estigui mig fregit, tireu-hi el vinagre i deixeu-lo reduir. Mentrestant, poseu l'escarola en un plat i, al seu voltant, làmines de formatgede cabra. Escampeu-hi al damunt la cansalada, els pedrers i la poma, encara calents.