Amanida amb fals romesco
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Amanida amb fals romesco
- 1 escarola
- 2 tomàquets
- 1 ceba tendra
- 50 g de mongetes del ganxet
- Per al fals romesco:
- 1 gra d'all
- 5 ametlles
- 5 avellanes
- 4 tomàquets dessecats
- 2 nyores
- oli d'oliva verge
PREPARACIÓ
1. Distribuïm tots els ingredients de l'amanida, l'escarola, el tomàquet, la ceba tendra i les mongetes del ganxet en un plat, amb una mica de gràcia.
2. Ara preparem el "fals" romesco: en un vas hi posem un gra d'all, unes quantes ametlles, unes quantes avellanes, els tomàquets secs, rehidratats i sencers, i unes nyores tallades en trossets. Hi afegim una mica d'aigua i ho batem tot.
3. Afegim un bon rajolí d'oli a aquesta preparació.
4. Salsem l'amanida amb el "fals" romesco que hem fet.
2. Ara preparem el "fals" romesco: en un vas hi posem un gra d'all, unes quantes ametlles, unes quantes avellanes, els tomàquets secs, rehidratats i sencers, i unes nyores tallades en trossets. Hi afegim una mica d'aigua i ho batem tot.
3. Afegim un bon rajolí d'oli a aquesta preparació.
4. Salsem l'amanida amb el "fals" romesco que hem fet.