Amanida amb "bresaola"

imatge de recurs
  • Programa: Cuina x solters
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • mtjacarambola
  • 80 g de "bresaola" (carn seca)
  • suc de llimona
  • créixens
  • oli d'oliva verge extra
  • pebre verd fresc en conserva
  • julivert
  • 1 ceba dolça blanca

PREPARACIÓ

1. Talleu la carambola i feu una estesa d'estels de carambola al fons del plat.
2. Després, aixafeu el pebre verd i afegiu-hi suc de llimona i oli d'oliva per fer una espècie de vinagreta.
3. Tot seguit, amaniu la carambola i, al damunt, poseu-hi la "bresaola".
4. Per acabar, talleu la ceba i barregeu-la amb el julivert, els créixens i la resta de la vinagreta i poseu-ho tot al damunt de la bresaola.

Anar al contingut