Amanida amb arengades i raïm
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Amanida amb arengades i raïm
- 2 arengades
- 200 cl de crema de llet (18% mg)
- 1 tomàquet de Montserrat
- fulles d'enciam
- 2 cebes tendres petites
- 1 rossinyol
- 1 raïm blanc moscatell
- oli d'oliva verge extra
- 1 cullerada de vinagre blanc
PREPARACIÓ
1.Comencem l'amanida tallant el tomàquet i separant-ne la pell de la polpa. Emplatem la pell, ara els filets d'arengada dessalats, i també la polpa del tomàquet, donant-hi una forma circular, per posar la resta d'ingredients al mig.
2.Ara tallem la ceba; després, els rossinyols. Posem les fulles d'enciam en un bol i hi barregem els rossinyols, la ceba tendra i el raïm. Unes gotes de vinagre i oli.
3.Ho remenem bé i ho muntem al mig del plat.
2.Ara tallem la ceba; després, els rossinyols. Posem les fulles d'enciam en un bol i hi barregem els rossinyols, la ceba tendra i el raïm. Unes gotes de vinagre i oli.
3.Ho remenem bé i ho muntem al mig del plat.