Allipebre d'anguiles
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Sucursal
INGREDIENTS
- 1 kg d'anguiles
- 6 alls
- 25 g de pebre vermell
- 2 patates
- 1 bitxo
- 1 got d'oli d'oliva
- 1 posim de pebre negre
- 1 polsim de canyella
- 1/2 l d'aigua
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu un parell d'alls aixafats en una paella amb oli calent, i quan estiguin rossos, afegiu-hi el pebre vermell i l'aigua, perquè no se us cremi.
Mentre comença a bullir, prepareu les patates: talleu-les a làmines com per fer un milfulls, i poseu-les a coure juntament amb l'anguila tallada a trossos. Per acabar de donar-hi gust, tireu-hi uns bitxos trencats. Ha de bullir durant un quart d'hora. Passat aquest temps, desespineu l'anguila i ja podreu muntar el plat. Feu un parell de capes de patata i anguila, pel damunt escampeu-hi la salsa, i acabeu-ho de decorar amb uns alls fregits, una mica de julivert picat i un bitxo tallat petit.
Mentre comença a bullir, prepareu les patates: talleu-les a làmines com per fer un milfulls, i poseu-les a coure juntament amb l'anguila tallada a trossos. Per acabar de donar-hi gust, tireu-hi uns bitxos trencats. Ha de bullir durant un quart d'hora. Passat aquest temps, desespineu l'anguila i ja podreu muntar el plat. Feu un parell de capes de patata i anguila, pel damunt escampeu-hi la salsa, i acabeu-ho de decorar amb uns alls fregits, una mica de julivert picat i un bitxo tallat petit.