All i pebre de "bullit de porc"
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xavier Mestres
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: L'avi Pau, Cunit
INGREDIENTS
- 2 ventres de porc tallats
- 150 g de patates
- 100 g de mongetes cuites
- 1 bitxo
- sal
- aigua Per a la picada:
- la polpa de 4 nyores
- 2 alls
- 60 g d'ametlles
- 1 dl d'oli
PREPARACIÓ
Per fer la picada, poseu les ametlles, un parell d'alls, la polpa de les nyores, que haureu pelat i posat en remull per treure'n la polpa amb més facilitat, i una mica d'oli en un pot i bateu-ho.
Tot seguit, deixareu la picada amb una mica d'aigua, remeneu-la i incorporeu-la en una cassola amb oli roent. Quan s'hagi escalfat, incorporeu-hi més aigua. I, quan comenci a bullir, incorporeu-hi les patates esqueixades. Quan les patates estiguin mig cuites, incorporeu a la cassola les mongetes, el ventre de porc cuit, una mica de sal i un bitxo lligat amb un fil per poder-lo retirar després. Quan estigui cuit, traieu el bitxo i ja podeu muntar el plat. Afegiu-hi una mica de julivert.
Tot seguit, deixareu la picada amb una mica d'aigua, remeneu-la i incorporeu-la en una cassola amb oli roent. Quan s'hagi escalfat, incorporeu-hi més aigua. I, quan comenci a bullir, incorporeu-hi les patates esqueixades. Quan les patates estiguin mig cuites, incorporeu a la cassola les mongetes, el ventre de porc cuit, una mica de sal i un bitxo lligat amb un fil per poder-lo retirar després. Quan estigui cuit, traieu el bitxo i ja podeu muntar el plat. Afegiu-hi una mica de julivert.