All cremat de rapinyols
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Peixerot, Barcelona
INGREDIENTS
- raps petits
- -1 kg de patates
- -4 grans d'all
- -1 tomàquet madur
- -3/4 de l d'aigua
- sal
- pebre negre
PREPARACIÓ
Poseu 1 dl. d'oli en una cassola. Talleu els alls a làmines, i un cop l'oli estigui calent, daureu-los-hi una mica.
Afegiu-hi el tomàquet tallat petit i remeneu-ho fins que el conjunt agafi un to marronós, llavors serà quan haureu de posar-hi l'aigua que prèviament haureu escalfat. Poseu-hi una mica de pebre, i deixeu-ho coure uns 3 minuts perquè arrenqui el bull ben fort. Mentrestant, talleu les patates a daus petits, i reserveu-les. Arreglem el rap fent-li un tall a cada costat de l'espina per facilitar-nela cocció. Saleu-los i col.loqueu-los a la cassola on hi ha la salsa bullint. Deixeu-ho coure 3 o 4 minuts, i afegiu-hi les patates. Torneu-ho a tapar, i quan arrenqui el bull,d estapeu-ho i remeneu-ho per les nanses fins que quedi ben lligat.
Afegiu-hi el tomàquet tallat petit i remeneu-ho fins que el conjunt agafi un to marronós, llavors serà quan haureu de posar-hi l'aigua que prèviament haureu escalfat. Poseu-hi una mica de pebre, i deixeu-ho coure uns 3 minuts perquè arrenqui el bull ben fort. Mentrestant, talleu les patates a daus petits, i reserveu-les. Arreglem el rap fent-li un tall a cada costat de l'espina per facilitar-nela cocció. Saleu-los i col.loqueu-los a la cassola on hi ha la salsa bullint. Deixeu-ho coure 3 o 4 minuts, i afegiu-hi les patates. Torneu-ho a tapar, i quan arrenqui el bull,d estapeu-ho i remeneu-ho per les nanses fins que quedi ben lligat.