All cremat de moixina

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Batet
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Cucanya, Vilanova i la Geltrú

INGREDIENTS

  • 8 rodanxes de moixina
  • 8 gambes de Vilanova
  • 12 cloïsses
  • 1 cabeça d'all
  • 100 g de polpa de tomàquet
  • 300 g de patates
  • 1/2 l de brou de peix
  • sal
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb oli sofregiu-hi els grans d'all sencers.
Quan estiguin ben daurats, gairebé cremats, afegiu-hi la polpa de tomàquet i deixeu-la sofregir fins que agafi un color fosc. A continuació, poseu-hi les patates tallades a trossos i el brou, i deixeu-ho coure tot durant 10 minuts. Tot seguit, rectifiqueu-ho de sal i afegiu-hi les rodanxes de moixina, les gambes i les cloïsses, i deixeu-ho coure a foc suau durant 10 minuts més.
Anar al contingut