Ajlouk (Crema de carbassó i pebrot) - Comunitat jueva
- Programa: Karakia
- Cuina: .
INGREDIENTS
- 3 carbassons
- 1 pebrot vermell
- salsa harissa
- suc de llimona
- sal
PREPARACIÓ
Bulliu el carbassó i el pebrot vermell.
Un cop cuits, aixafeu-los amb una forquilla, com si féssiu un puré i afegiu-hi suc llimona, sal i una cullerada de salsa harissa (si no us agrada gaire el picant, no hi poseu tanta salsa, perquè pica força).
Remeneu-ho fins que aconseguiu una textura cremosa i deixeu-ho refredar a la nevera fins a l'hora de portar a taula.
Un cop cuits, aixafeu-los amb una forquilla, com si féssiu un puré i afegiu-hi suc llimona, sal i una cullerada de salsa harissa (si no us agrada gaire el picant, no hi poseu tanta salsa, perquè pica força).
Remeneu-ho fins que aconseguiu una textura cremosa i deixeu-ho refredar a la nevera fins a l'hora de portar a taula.